11 Eyl 2017

Internet Radyolarını Çevrimiçi Online Kaydetme

uSave.it


Merhaba arkadaşlar sizlere yeni bir site tanıtacağım.

Bu site sayesinde internet radyolarını istediğiniz saat aralığında kaydetmenizi sağlıyor. Bunun için yazılmış güzel programlar var fakat bu site online olduğu için sizin bilgisayarınızı sürekli açık kalmasına gerek kalmıyor.


Record Streaming Radio Online

"Record Now. Listen Later "

"Şimdi kaydet. Sonra dinle. "



sloganı ile 2011 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. 


Siteye kayıt oldurken gmail hesabınızı kullanmanızı öneriyorum hotmaile aktivasyon maili gelmiyor. Siteye kayıt olduktan sonra ilk ay basit hesabı denemeniz için ücretsiz veriyor. Bu süre zarfında 50 saatlik radyo arşivi oluşturabilirsiniz. ilk ay bittikten sonra satın almanız gerekiyor.



Şimdi gelelim nasıl radyo programlarını kaydedeceğimize


MyAccound kısmının altındaki Schedule kısmına tıklıyoruz. Açılan sayfada radyo ismi, radyo streaming adresini , planladığımız saatleri , günleri ve gizlilik seçeneğiniz belirledikten sonra kaydet diyoruz. resimde gözükmüyor ama siz giriş yaptığınızda göreceksiniz. Bu sayfayı görebilmek için resimde gösterilen yere tıklamayı unutmayın

İsterseniz Show Advanced Options a tıklayıp kaydeceğiniz mp3 ogg formatlı dosyanın tag(etiket) değerlerini düzenleyebilir. Podcast Feed yayını oluşturup diğer insanları yayınları takip edip indirmesini kolaylaştırabilirsiniz.




Kaydettikten sonra 2,4 dakika sonra sitede gözüküyor. Hemen çalışmıyor demeyin. Kaydetmeye ise 24 saat sonra başlıyor herhalde kendi yaptığım radyo yayını ancak ertesi gün gözüktü. Bu kadar anlatım yeter galiba. Yapamadığınız bir yer olursa yorumda belirtebilirsiniz. Sitenin diğer kısımlarını İngilizce'si az olan bir insan bile anlayabilir. Görüşmek üzere . Kolay gelsin.

Online Radyo arşivi oluştur, Radyo yayınlarını kaydetme, indirme, podcast ile takip etme. Radyo yayınlarını indir mp3.

1 Yorum

önemli not : saatler (Avrupa/İstanbul) Türkiye'de değişmediği için kayıt yapacağınız saat aralığını bir saat geriden ayarlayınız.

Okuyup geçme yorum yap lütfen :)

Yorumunuz cevaplandığında bildirim almak için Beni bilgilendir'i işaretleyin.
EmojiEmoji