31 Eki 2017

Torrent ve Cloud Servisler

Torrent ve Cloud Servisler

CloudConvert



Benim en çok kullandığım cloud servisi adında da anlaşıldığı gibi dosya formatlarını çevirmenize düzenlemenize ve url ile dosyaları hızlı bir şekilde drive, box, dropbox, onedrive a kolayca upload etmenize yarıyor.
CloudConvert'e üye olmanız durumunda en fazla 1gb lik dosyayı upload edip ceviri yapabiliyorsunuz. Daha fazlası için satın almanız gerekiyor. Her türlü dosya formatını destekliyor. Hatta ip tv kaydı bile yapabiliyorsunuz geniş trafiği olan ip tv ler için indirme de yapıyor fakat indirmeyi durdurmayı şuan için yapamadım.

Rar dosyalarını açabilir. Mp3 dosyalarınızın tag etiketlerini düzenleyebilirsiniz bu site sayesinde daha bir çok özelliği ile. Hepsini burda yazmam çok uzun olur. 

Aklınıza şu soru gelebilir ya zaten benim bilgisayarda var bunlar. Diyelim ki bir rar dosyasını indireceksiniz hem indirme bağlantısı yavaş hemde içeriği bilmiyorsunuz. Dosya direkt urlsini yazıp bu siteden dosyaları çıkartabilirsiniz. Eğer ki url adresi size özel değilse.

                                               Günlük işlem sınırı ise 20 25 tane dosya çeviri hakkınız var. 



Seedr.cc


Torrent dosyalarınızı programa gerek duymadan magnet ya da torrent dosyalarınızı yükleyip yine kendi sunucularına o dosyayı indirtip tekrardan indirebilme ve izleme imkanına sahip oluyorsunuz.
Bantwith'i size sınırsız veriyor. Dosya limiti ise en fazla 2gb dosyayı işlem yapabiliyorsunuz.
Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan kayıt olmanınız durumunda hem siz hem de biz 500mb boş alan kazanmış oluyoruz. Ayrıca 2.5 gb boş alan için verilen görevleri yapmanız durumunda boş alan daha kazamış oluyorsunuz. Artık sadece torrent arama sitelerinde film /program/pdf/ gibi şeyleri bulmak size kalmış 



Okuyup geçme yorum yap lütfen :)

Yorumunuz cevaplandığında bildirim almak için Beni bilgilendir'i işaretleyin.
EmojiEmoji